Kan jeg ændre sproget på hjemmesiden? skrevet af brugeren

Re: Kan jeg ændre sproget på hjemmesiden? skrevet af supporteren
Er din hjemmesides primære sprog ikke dansk, er det vigtigt at du ændrer sprogpakken for moduler som Kontaktformular, Gæstebog, mm. I disse moduler indsættes automatisk tekster som "Navn", "Adresse", "Besked", osv. Systemet kan automatisk oversætte disse tekster til et andet sprog.

Under Administration --> Sprogversioner kan du vælge mellem en række sprogpakker for disse moduler. Vælg fx mellem dansk, engelsk, tysk og norsk.

Vil du have flere sprog på hjemmesiden som dine besøgende kan skifte imellem, kræver det modulet "sprogversioner". Læs mere under "Tilvalg".