Kan jeg slette min hjemmeside? skrevet af brugeren

Re: Kan jeg slette min hjemmeside? skrevet af supporteren
Ønsker du af forskellige årsager at slette din hjemmeside, kan du gøre dette under "Administration" --> "Slet hjemmesiden".

VIGTIGT: Du skal være opmærksom på at hjemmesiden slettes permanent. Det vil sige at alle tilvalg, alt indhold og alle brugere på hjemmesiden slettes.

Eventuelle tilkøb til hjemmesiden refunderes ikke, som det står i betingelserne og som det er blevet oplyst ved købet.

Har du et domæne der peger på hjemmesiden vil det også blive slettet. Mail på domænet vil fortsat virke, indtil domænet opsiges eller flyttes.