Jeg har oprettet en underside til en velkomstside. Kan den slettes? skrevet af brugeren

Re: Jeg har oprettet en underside til en velkomstside. Kan den slettes? skrevet af supporteren
Man kan godt oprette undersider til en velkomstside, men man vil kun kunne komme til undersiderne ved at linke til dem.

Vi foreslår derfor at bruge standardsider, hvis du vil have undersider. Har du fået oprettet undersider til en velkomstside og vil slette disse foreslå vi at du:

1: Du klikker på "Administration" i menuen til højre
2: Du klikker på "Site og domæner"
3: Du klikker på "site-tree"
4: Du klikke på den side du gerne vil have slettet
5: Du står nu på den side og kan lukke vinduet
6: Slet siden ved at klikke på ikonet for "sideindstillinger"